Ampèrestraat 1e  |  1976 BE IJmuiden  |  tel +31(0)255-545000 | fax +31(0)255-545001 |  email info@dost.nl

Nederlands English

Profiel

Dost & van Beugen is familiebedrijf en bestaat meer dan 80 jaar. Wij streven langdurige relaties na met onze klanten. Met ongeveer vijfentwintig medewerkers en een uitgebreid machinepark in conventionele en CNC draai- en freesmachines leveren wij componenten aan bijvoorbeeld de offshore industrie, procesindustrie, fabrikanten van hydraulische producten en fabrikanten/leveranciers van aandrijvings- en motorentechnieken.

Componenten zijn bijvoorbeeld koppelingen, (goed lasbare) swivels, stoters, schijven, ringen, lagerblokken, schotels, afsluiters, stangen, rollen en assen van allerlei soorten metaal en kunststof. In co-makership met onze klanten ontwikkelen we nieuwe toepassingen en componenten. 

Door het inzetten van de best bij de aanvraag passende machine(s) en personeel bereiken we altijd een goede prijs zonder in te boeten op kwaliteit, certificeringseisen en snelheid van levering.

Op verzoek houden we voorraad aan voor onze klanten, daarmee beïnvloeden we de batch-grootte en de productiekosten in gunstige zin. 

  Vorige pagina:

Volgende pagina: